Trgovina Start nalazi se u sportskom centru Lotosi u Zelenoj laguni, Poreč. Na 100 m² izložbenog prostora nalaze se kvalitetni proizvodi poznatih proizvođača sportske, fitness, kamping i nautičke opreme. U našoj ponudi ističu se Trek i Fuji bicikli, sportski rekviziti Head, Babolat, Dunlop te veliki izbor nautičke i kamping opreme.

Bicikli

Posebno mjesto u ponudi trgovine Start su bicikle svjetski poznatih marki Trek i Fuj. Ukoliko ste pronašli bilo koji model bicikle a trenutno ga nemamo u ponudi slobodno nam se obratite kako bi Vam ju dostavili u što kraćem periodu.

Pored bicikli u našoj ponudi nalaze gume i zračnice Continental, biciklistička računala VDO, mjenjači brzina i kočnice Shimano te još mnogo biciklističke opreme kao što su kacige, lokoti, parkirne nožice, blatobrani, pumpe, svjetla i rezervni djelovi.

Servis bicikli

Kao dugogodišnji iznajmljivači bicikli uvidjeli smo da pored odabira marke i modela bicikla, jednako važno je osigurati pouzdan servis te bogatu opskrbu rezervnih dijelova. Svakom vlasniku bicikla ili iznajmljivaču je bitno da bicikl, koji svaki dan može donijeti dobit, bude tehnički ispravan u svakom trenutku.

Vođeni tom idejom, uz našu specijaliziranu trgovinu bicikli i biciklističke opreme "Start" organiziran je bike servis, opremljen sa svim tehničkim pomagalima i alatima, neophodnih za kvalitetan popravak i servis svih vrsta i modela bicikli. Naši serviseri se redovno educiraju i tehnoliški prate razvoj biciklizma pa slobodno možemo jamčiti svakom našem kupcu, a i vlasnicima drugih modela, brz i kvalitetan servis, povoljne cijene i jamstvo na naš rad.

Na zalihi uvijek imamo gotovo sve rezervne dijelove, tako da pouzdano možemo reći, da svakom biciklistu stojimo na usluzi.

Rijetki smo servis koji, putem mobilnog servisa, pruža mogućnost u svakom trenutku izlaska na teren i otklanjanja bilo kojeg kvara i nedostatka a našim kupcima nudimo zamjenski bicikl ako se kvar ne može otkloniti na licu mjesta.

Sportska oprema

Naša trgovina posjeduje široku lepezu teniskih reketa, torbi i loptica marki Babolat, Head i Dunlop.

Pored teniske opreme u ponudi se nalazi kompletna oprema za golf i minigolf, oprema za pecanje i podvodni ribolov, oprema za badminton i squash te lopte i mreže za sve popularne sportove.

Nautička oprema

Trgovina Start nudi Vam nautičku opremu iz širokog asortimana pojaseva za spašavanje, konopa raznih karakteristika, inox nautičke opreme, sidra, spremnika za gorivo, bokobrana, skija za vodu te banana i tuba.

Pored nautičke opreme u ponudi se nalaze i ronilačka oprema, neoprenska odjela, maske, disalice te peraje marke SeacSub, Sevylor oprema za zabavu na vodi te pojasevi za spašavanje Veleria s.Giorgio.

Oprema za kampiranje

U našoj ponudi nalazi se širok asortiman kamping opreme i opreme za plažu. U ponudi se nalaze šatori, predšatori, vreće za spavanje, plinska kuhala i boce, lampe, produžni kablovi za struju, stolovi i stolice, suncobrani, ležaljke, gumeni čamci, zračne madrace te još mnogo drugih artikala.