IZLET BRZIM GLISERIMA (PULA, BRIJUNI, ROVINJ, LIMSKI KANAL)

Ovo je ekskluziva u našoj ponudi. Ukoliko želite izbjeći gužve, biti sami sa svojim prijateljima i obitelji, brzo stići na odabranu destinaciju, onda je izlet koji Vam nudimo konačno Vaš izbor. Izleti se organiziraju kao jednodnevni izleti sa direktnim pristajanjem na otočje nacionalnog parka Brijuni. Za naše goste organiziramo sve, po želji, od ulaznica, vodiča, elektro autića ili bicikli, pa do ručka u probranim restoranima. Izlete kreiramo i organiziramo prema prohtjevima izletnika u grupama od najviše 10 putnika uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

BICIKLISTIČKI IZLETI - Biciklom po Istri

Upoznajte krajolik Istarskog priobalja ali i ljepotu unutrašnjosti na poseban način. Ljubitelji biciklizma, a i Vi koji tek namjeravate postati biciklisti, uključite se u jednodnevni ili poludnevni izlet,i doživite nešto nezaboravno. Našim gostima nudimo : vrhunske bicikle i opremu, stručnu pratnju,prateći servis i mnoštvo lijepih iznenađenja. Sudionicima biciklističkih tura omogućavamo da po svom izboru odaberu dužinu i težinu staze, modele bicikli kao i sadržaje tijekom ture. Izleti se organiziraju uz prethodnu rezervaciju u grupama od najviše 25 biciklista.

RIBOLOVNI IZLETI

Pecanje iz broda, daleko od obale uz šum mora i trzaj ribičkog štapa je zadovoljstvo koje se mora probati. I još ako vam je pri ruci, iskusni ribar koji vam pokaže i rješava sve nejasnoće ribara amatera.

Dovoljno je zaploviti sa nama a sve drugo prepustite profesionalcima i zadovoljstvu neće biti kraja. Ribički izleti se organiziraju u rano jutro ili kasno predvečerje i traju 4 sata ako gosti nemaju posebnih želja, jer mi ispunjavamo želje!

U cijeni izleta uključeno je sve za bezbrižno zadovoljstvo i užitak sportsko-rekreativnog ribolova iz broda, a to je: oprema, mamci,ribolovna dozvola,stručna pratnja i piće po želji.

RAFTIG U GORSKOM KOTARU

Iz vreline i vreve porečkih plaža pobjeći na jedan dan u zelenilo Gorskog kotara, osjetiti svježinu gorskog  zraka i čari rijeke Kupe, ideja  kojoj  je teško odoljeti. Cjelodnevni izlet, bogat i sadržajan započinje polaskom ujutro, našim kombijima a vožnja traje približno sat i pol. Dok se pošteno  razbudite već ste u hladovini gorskih šuma i uz šum bistre rijeke, odlučujete se koji program izabrati.

Rafting,Kayaking, Kanu safari, Canyoning ili špiljarenje… Dok se vi odlučite što odabrati, ekipa vaših vodiča spremna je povesti vas u novi nezaboravni doživljaj. Programi su planski osmišljeni i svakodnevno organizirani od strane vrsnih profesionalaca sa kompletnom opremom za odabrani program. Po završetku atraktivnih, nezaboravnih i napornih aktivnost preostaje vam posjeta autohtonom gorskom restoranu i degustacija (ručak) gorskih delicija. Umorni i siti vraćate se u svoje odredište u večernjim satima.

Izleti se organiziraju uz prethodnu najavu


Kontaktirajte nas

Sportski centar Lotosi

 

Radno vrijeme

Svaki dan od 09:00 - 19:00 sati